Cove testeaza cuplurile intr-un nou show, la Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 15:47

Saptamanal, cel mai unit si descurcaret cuplu va castiga o masina in emisiunea “Jumatatea mea stie”.

Gabriel Coveseanu se pregateste sa revina in curand la Kanal D cu un nou show spectaculos, pentru toata familia- "Jumatatea mea stie".

Saptamanal, patru cupluri puse pe distractie vor putea castiga o masina, daca fac dovada ca merita acest lucru. Partenerii trebuie sa dovedeasca ca se cunosc foarte bine, ca sunt spontani, ca se sustin unul pe celalalt si nu se dau in laturi de la cele mai trasnite probe.

Universul casnic se transforma intr-un adevarat teren de joaca, in care partenerii de viata, casatoriti sau nu, sunt invitati sa demonstreze ca isi cunosc reciproc limitele si colaboreaza pentru a fi cei mai buni in competitie.

"Este un concurs, inainte de toate, miza este foarte mare, in fiecare saptamana o pereche castigatoare pleaca acasa cu o masina. Dincolo de competitie, e distractie maxima, de la aruncatul mingilor in cuva masinii de spalat, la taiatul legumelor cu viteza fulgerului sau la consumatul alimentelor mai iute ca gandul.
E nevoie de concentrare, determinare si sustinere maxima din partea partenerului", a declarat Cove.

Nu ratati, in curand la Kanal D, "Jumatatea mea stie", un show incendiar pentru intreaga familie, ce premiaza saptamanal cu o masina cel mai unit si pus pe distractie cuplu din emisiune.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.