Mergi gratuit intr-o tabara in Anglia! Inscrie-te la Mirunette Language Competition!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 13:35

Atentie! S-a lansat prima editie a concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, organizat de Mirunette International Education in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti!

Marile premii oferite elevilor sunt doua tabere GRATUITE de limba engleza de 2 saptamani in Anglia! Taberele sunt oferite de organizatorul concursului: Mirunette International Education. Alte premii sunt: examene de limba engleza oferite de British Council, precum si carti, dictionare si materiale educationale oferite de Editura Niculescu, Okian, Grup Educational Uniscan, Libraria Engleza Anthony Frost, Pigna Romania, Solve Perform si Eurodidactica. De asemenea, Mirunette Language Competition se bucura de sustinerea partenerului cultural- Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”.
Toti elevii inscrisi valid in concurs vor primi si un certificat de participare!

 

Profesorii de limba engleza care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs pot primi GRATUIT posibilitatea de a participa ca group-leader, in tabere de limba engleza in Anglia! De asemenea, toti profesorii care isi inscriu elevii la concurs vor primi certificat de participare. 

 

Concursul se adreseaza elevilor (cu varsta intre 10 si 17 ani) si profesorilor de limba engleza, iar participarea este GRATUITA. Prima etapa a concursului se desfasoara intre 1 februarie 2013 si

31 martie 2013 – etapa de inscrieri on-line. Toate detaliile cu privire la participare, calendar concurs, premii si inscriere se gasesc pe www.mirunette.ro.

 

Mirunette International Education este o agentie de turism educational infiintata in 2004 si care reprezinta in Romania peste 40 de organizatori internationali de cursuri si tabere de limbi straine, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. Este o agentie educationala recomandata de British Council, acreditata Quality English si partenera English UK, iar consilierii Mirunette sunt acreditati Education UK.

 

Atat copiii, cat si profesorii care au experimentat taberele Mirunette au avut numai cuvinte de lauda si multumire:

 

Multumim de gandurile bune! A fost o surpriza minunata pentru Marco. Se simte astfel mai aproape de dumneavoastra si sincer, va iubeste! Ii plac foarte mult taberele organizate de Mirunette si de abia asteapta sa plece si acum...Va multumim mult inca o data si va dorim sa aveti puterea sa fiti alaturi de copiii nostri mereu cu aceeasi caldura si cu acelasi devotament de pana acum.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Mult succes in noul an in care tocmai am pasit! (Corina C- mama lui Marco, Oradea)

 

A fost experienta vietii mele pentru ca am avut ocazia sa intalnesc personalul echipei Mirunette care a demonstrat de la momentul ofertarii si

pana la intoarcerea acasa un sprijin extraordinar, pe d-na Anca D., colega group leader, un alt om minunat, si nu in cele din urma acesti copii dragalasi si plini de viata!

Va multumesc din inima pentru tot si sper intr-o frumoasa colaborare si anul viitor. (Alina P – profesor, Focsani)

 

Mirunette International Education sustine copiii talentati si isteti pentru a experimenta calitatea sistemului de invatamant britanic.

Cu o experienta de peste 9 ani in organizarea de tabere internationale, precum si in consilierea educationala pentru studii in Marea Britanie, Mirunette International Education a initiat acest concurs cu scopul de a descoperi si premia noi talente in domeniul limbii, literaturii si culturii britanice. 

 

Inscrierile pentru concurs sunt asteptate pe www.mirunette.ro!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.