Iuliana Marciuc despre statutul de iubita a lui Adrian Enache: “Iti confera mai multa liberate si mai multe surprize” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 14:10

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au petrecut o seara romantica de Sf. Valentin.

De Ziua Indragostitilor, Iuliana Marciuc si Adrian Enache au petrecut in familie alaturi de baietelul lor, David. Cuplul a fost ingrijorat de starea de sanatate a fiului lor, acesta racind foarte tare. Spre deosebire de alti ani in care cei Iuliana si Adrian obisnuiau sa sarbatoreasca Sf. Valentin in compania prietenilor, anul acesta l-au petrecut doar in ei doi si micutul David.

Iuliana Marciuc a tinut totodata sa infirme zvonurile potrivit carora ea si Adrian Enache s-ar casatori.
Imi place statutul de iubita. Mi se pare ca iti confera mai multa libertate si mult mai multe surprize ”, a declarat Iuliana Marciuc.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.