Lux, fast si bogatie la cea mai comentata inmormantare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:40

La volanul unui bolid de lux, "boss-ul", soferul din imagine face legea pe strazile din Timisoara.

 A blocat o artera intreaga ca sa faca loc cortegiului funerar. Indignat de aparitia camerelor de filmat, individul accelereaza motorul de sute de cai putere si e gata sa vina spre jurnalisti.

Grabit din culme afara, barbatul vrea sa demonstreze inca o data ca are un bolid puternic, asa ca nu se sfieste sa apese pedala de acceleratie. Va intrebati probabil unde sunt politistii de la rutiera? Ei bine, in loc sa dirijeze traficul, le-au cedat locul romilor indoliati, iar ei s-au dus la plimbare...
la aer curat. 

Uluiti de ce am vazut, am vrut sa aflam de ce agentii au disparut la aparitia alaiului funerar. Politistii au o explicatie plauzibila: nu vor sa fie vazuti de soferi ca deschizatori de drum pentru clanurile tiganesti.

Probabil va intrebati de ce atata zarva in oras? Cu covor rosu, cu TIRuri mortuare, fanfara militara si bodyguarzi. Nu vorbim despre vreo vizita prezidentiala, ci de inmormatarea unui rom instarit.
Clanurile nu evita nici o ocazie ca sa isi etaleaze bogatia. De data aceasta l-au condus pe ultimul drum pe seful staborului tiganesc: Vladimir Carpaci, zis Dulce, unul dintre cei mai avuti romi ai Banatului, cunoscut peste hotare pentru petrecerile pe care le dadea in tara.

Opulenta a fost cuvantul de ordine la inmormantarea romilor. Funeraliile trebuiau sa fie pe masura rangului, asa ca familia a cheltuit o adevarata avere.
De la sicriul din lemn masiv si mormantul placat cu aur pana la coroanele inalte cat etajul unui palat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.