Andreea Esca: “Am sfatuit-o pe Nicoleta Luciu sa se opreasca” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:41

Andreea Esca, una dintre cele mai indragite vedete, s-a facut remarcata printr-o aparitie ravasitoare la un eveniment monden.

Vedeta a purtat o rochie de gala care ii punea in evidenta silueta de invidiat si formele voluptoase. Andreea Esca reuseste aproape intotdeauna sa ii uimeasca pe stilisti care o trec, de cele mai multe ori, la categoria vedetelor bine imbracate. Care sa fie oare secretul ei?

Andreea Esca a dezvaluit pentru “ Draga mea prietena ” ca nu are un stilist sau o persoana care sa ii spuna ce anume sa imbrace.
Ma imbrac asa cum cred eu ca e bine pentru evenimentul respectiv sau asa cum ma simt eu in ziua respectiva. Mai mult decat orice cred ca e foarte bine pentru cineva sa se simta bine in hainele pe care le imbraca ”.

Nici la capitolul dieta nu a apelat la specialisti. A renuntat in schimb la alimentele care ingrasa, respectiv dulciuri sau mancatul seara, si a facut mai mult sport.
Intrebata de echipa “Draga mea prietena” daca si-ar mai dori un copil, vedeta nu a putut da un raspuns precis, insa a adaugat ca a sfatuit-o pe Nicoleta Luciu sa se opreasca.