INCREDIBIL! O sectie de politie A ADOPTAT patru copii orfani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 23:55

Soarta le-a fost potrivnica inca de la inceput acestor patru copii din Samburesti, judetul Olt.

Cu un tata alcoolic, vesnic pus pe scandal, viata lor fost un iad. Lovitura cea mare au primit-o, insa, la inceputul anului. Mama, singura care ii proteja de furia barbatului, s-a prapadit la numai 30 de ani dupa o raceala puternica la plamani. Patru pui de om s-au trezit singuri pe lume, lipsiti de aparare, flamanzi si infrigurati.

Au indurat lucruri pe care nu vi le puteti imagina, fara sa aiba cui se plange.
Intr-o zi s-au trezit, insa, cu politia la usa. Dar, surpriza! Politistii nu venisera pentru ca micutii ar fi facut vreo nazbitie.

Comisarul sef Mihai Pruteanu este de numai cateva saptamani sef al IPJ Olt. A fost trimis de ministrul de interne sa puna capat unuia dintre cele mai grave scandaluri din politie, dar cand a vazut prin ce trec bietii copii, n-a putut ramane indiferent. O masina de politie incarcata cu imbracaminte, hrana, dulciuri si jucarii a fost trimisa intr-o altfel de misiune.


Echipajul de politie a traversat dealuri, mici catune, ulite noroioase. Oamenii din masina sunt, inainte de toate, parinti, iar in aceasta misiune s-au implicat cu tot sufletul. Micutii nici nu-si imaginat ca vor primi atatea daruri tocmai de la oamenii in uniforma de care s-au temut initial.Erau obisnuiti sa-i vada numai cand tatal lor isi iesea din minti. “ Inainte de a fi politisti, suntem oameni si ne bucuram ca am putut sa ajutam asemenea copii minunati ”, au declarat politistii.


Romania ascunde probabil mii de astfel de povesti sfasietoare, unele nestiute de nimeni. Ne-am obisnuit, din pacate, sa trecem indiferenti pe langa necazurile semenilor. Le avem pe ale noastre si ne sunt deajuns. Exista, insa, si oameni care inca mai cred ca dar din dar se face rai. Politistii spun ca nu si-au facut decat datoria si ca nu asteapta nicio recompensa pentru asta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.