MAFIA APARTAMENTELOR NOI! Din ce in ce mai multi romani lasati fara case si cu banii luati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 23:40

Alaturi de acest domn mai sunt alte aproape 120 de familii care asteapta sa se mute in apartamentele pentru care au platit.

Oamenii au semnat antecontractele de vanzare-cumparare in 2008, direct cu dezvoltatorul imobiliar. Oferta parea atractiva, iar imobilul ar fi trebuit sa fie gata un 2009. Numai ca ceea ce parea un vis frumos s-a transformat intr-un cosmar. Desi apartamentele au fost finalizate intr-un tarziu, oamenii nu au reusit nici pana in ziua de azi sa se mute in imobilul din Militari. Privesc, peste gard, catre apartamentele in care ar fi trebuit sa locuiasca de cativa ani.


In contractele semnate scria negri pe alb, ca dezvoltatorul nu le poate ipoteca, dar clauza nu a fost respectata. Iar acest lucru a fost posibil deoarece oamenii nu au inregistarat contractele in evidentele cadastrale. Dezvoltatorul a mai facut un credit la banca, unde a garantat cu imobilele pe care nu avea voie sa le ipotecheze.

Dezvoltatorul imobiliar este de negasit si a plasat creantele catre firme care aproape ca nici nu exista, nu au sediu si sunt dificil de localizat.
De ani de zile oamenii fac demersuri pentru a-si recapata apartamentele, iar cand parea ca problemele lor incep sa capete o rezolvare, firma de la care urma sa-si recupereze locuintele si-a anuntat intrarea in insolventa. Totul a fost doar o inginerie financiara astfel incat sa scape de creditori. Pagubitii spera, insa, ca justitia sa le faca dreptate si in curand se se poata muta in apartamentele pe care le-au platit.