SOCANT! Chinuia animale ca sa atraga turisti la pensiune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 09:35

Cerbul a fost gasit de catre politisti si angajatii de la Politia Animalelor intr-un tarc de cativa metri patrati construit in curtea unei pensiuni din Moeciu de sus.

Nimeni nu stie de cat timp bietul animal a fost captiv aici. Sesizarea a fost facuta de o turista din Galati. Politistii au ramas muti cand au vazut in ce conditii era tinut animalul, folosit, spun ei, cel mai probabil pentru a atrage turistii la pensiune. Proprietarii pensiunii nu au fost de gasit acasa, insa, contactati telefonic au incercat sa dea o explicatie.

Cat priveste sarma cu care e legat cerbul, proprietarul sustine ca acesta si-ar fi infasurat-o singur.
Cerbul nu este, insa, singurul animal descoperit in curtea pensiunii. Mai multi caini sunt inchisi intr-un tarc prea mic pentru dimensiunile lor, excrementele nu au fost curatate, nu au apa si nici mancare, iar unul dintre ei este lovit la cap. Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz, iar in cel mai scurt timp se va decide soarta animaleleor. Cel mai probabil, barbatul care pretide ca le este proprietar se va alege cu amenzi usturatoare.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.