Papa Benedict INVINS de apropiatii sai? Ipoteze SOCANTE par sa adevereasca cele mai sumbre profetii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:42

Oare doar boala sa fie motivul demisiei Papei Benedict al XVI-LEA?

Din ce in ce mai multe voci sustin ca in spatele deciziei Suveranului Pontif de a renunta la inalta functie se ascund alte motive decat cele medicale. Suveranul Pontif ar fi avut viata grea la Vatican. A vrut sa reformeze Biserica, dar se pare ca ar fi fost invins chiar de oamenii din jurul sau.

Asa ca singura optiune ramasa ar fi fost demisia. Ipoteza pare plauzibila daca ne gandim ca imediat dupa anuntul istoric membrii conclavului au inceput sa discute despre alegerea unui alt Papa.


Doi cardinali de origine africana ar fi favoriti in cursa pentru castigarea titlului de Suveran Pontif. Cardinalul Peter Turkson, originar din Ghana, si nigerianul Francis Arinze ar fi primii pe lista. Doi cardinali de origine africana ar fi favoriti in cursa pentru castigarea titlului de Suveran Pontif. Cardinalul Peter Turkson, originar din Ghana, si nigerianul Francis Arinze ar fi primii pe lista.

Demisia Papei Benedict al XVI-lea scoate insa la iveala si o profetie socanta! Potrivit scrierilor sfantului Malachy, succesorul Papei Benedict al XVI-lea va distruge Roma.
" In ultimii ani ai persecutiei Bisericii Romane Catolice, va domni Petre Romanul, care isi va conduce turma intr-o perioada foarte tulbure. Dupa aceea, orasul celor sapte coline va fi distrus si temutul Judecator va judeca oamenii".

Profetia Papilor ar fi scrisa de un preot irlandez in secolul al XII-lea si contine 112 fraze in limba latina care descriu toti capii Bisericii Catolice incepand cu Papa Celestin al II-lea si terminand cu urmasul lui Benedict al XVI-lea, Petre Romanul cel care va aduce sfarsitul crestinismului.