CUM ARATA actrita Goldie Hawn la aproape 70 de ani in costum de baie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:43

Actrita Goldie Hown straluceste mai mult ca niciodata la varsta de 67 de ani. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi in costum de baie in Mexic,in Puerto Aventuras alaturi de partenerul ei cu care se afla impreuna de 30 de ani, Kurt Russel.

 Cuplul de celebritati au mangaiat si au hranit delfinii timp de doua ore. Intr-un interviu recent, Goldie a explicat de ce nu simte nevoia sa se casatoreasca cu partenerul ei in varsta de 61 de ani. Noi suntem legati si devotati unul altuia, ce inseamna mai mult o casatorie? Si atat timp ct simt ca sutn devotata, cinstita, iubitoare si protectoare cu partenerul meu, simt ca sunt bine.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/kurt-russell-goldie-hawn-inline-24dffe320cfa5af8a72fbfbe0138b5cd.jpgIntr-un alt interviu actrita si mama fermecatoarei Kate Hudson a spus ca nu crede in casatorie.
Barbatii si femeiel sunt foarte diferit si ma intreb uneori daca sunt facuti sa traiasca impreuna pentru lungi perioade de timp.Ideea este sa inveti sa traiesti cu diferentele care exista intre noi nu sa te astepti ca omul de langa tine sa fie la fel sau sa ne completeze.

 

Taguri: