Adelina Pestritu si Liviu Varciu, CEL MAI INCERCAT CUPLU din showbiz! VOR REZISTA de data asta? Afla previziunile astrologilor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:13

Luna Indragostitilor nu a trecut neobservata pentru vedetele noastre, iar sageata lui Cupidon pare sa fi tintit unde ne asteptam mai putin.

Zilele trecute, Adelina Pestritu si Liviu Varciu au socat cu o veste bomba: fostii soti s-au impacat! Au lasat orgoliile la o parte si s-au hotarat sa-si mai acorde o sansa. Exemplul lor a fost urmat de un alt cuplu celebru: Adriana bahmuteanu si Silviu Prigoana. Cei doi nu au anuntat o impacare, dar au lasat sa se intelegea ca s-au asezat la masa tratativelor. Ce ar putea urma dupa toate acestea? Ei, bine cireasa de pe tort in acest caz ar fi ca Andreea Marin si Stefan Banica sa anunte public o impacare.

De altfel, Zana Surprizelor a si declarat ca nu exclude o impacare intre ea si fostul sot.

In platoul “Drept la tinta”, numerologul Mihai Voropchievici si astrologul Cristina Demetrescu au declarat ca in anul acesta multe culuri, nu doar din showbiz, vor fi puse la incercare. Vor urma si alte despartiri socante, impacari sau casatorii la care nu ne-am fi asteptat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”