Silvu Prigoana catre Adriana Bahmuteanu: "TE IUBESC ca un NEBUN. Nu exista zi cu lumina fara Adriana "

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:44

Silviu Prigoana a reusit sa isi descarce sufletul la botezul fiicei lui Pepe si a Ralucai si a facut cateva declaratii uluitoare.

 Silviu Prigoana si-a descarcat sufletul in fata ;umii si a vorbit despre sentimentele pentru Adriana Bahmuteanu. Dupa ce a vazut-o in bratele altui barbat, Prigoana a realizat ca nu vrea sa o piarda pe femeia cu care are doi copii si pe car eo iubeste de mai bine de 10 ani. "E foarte nasol sa fii lasat. E sfasietor. Ti se rupe carnea pe tine. Nopti intregi stau si meditez unde am gresit, de ce m-a parasit.
Te iubesc ca un nebun. N-am purtat niciodata verigheta, nici cand aveam acte. O mai iubesc normal, e mama copiilor mei, nu divortezi si asa pleaca si iubirea. M-a durut ca s-a afisat cu altul. Regret tot ce s-a intamplat intre mine si Adriana. Ea a plecat, eu am ramas acasa. Eu nu m-am certat cu Adriana, ea a plecat. Ii doresc sa fie fericita, sa aiba grija de ea si sa nu uite ca o iubesc.
Sa vina acasa cu copiii. Nu exista zi cu lumina fara Adriana"  
 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/camelia-1e65f05e38c33116700c174e5ff801b6.jpgDupa botezul Mariei, prigoana s-a dus direct la Bahmu acasa pentru a-si marturisi sentimentele. Din nou, in aceasta sera Adriana asi Silviu Prigoana s-au intalnit pentruc a vedeta tv a fost surprinsa cum ajungea la resedinta politicianului. Se pare ca, potrivit prietenei de suflet a Adrianei, camelia Enciu, Prigoana a cerut-o din nou de sotie.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/prigoana-5d6b0a63ada26b17eaf5b04e6a98b1fc.jpg
"A avut sigur emotii. Nu i-a facut placere sa faca treaba asta, sunt convinsa ca a avut o teama. Eu i-am zis la un moment dat sa mergem la Prigoana la usa si ea a spus ca nu poate pentru ca ii e frica de el" a spus prietena Adrianei la WOWbiz.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.