Vasilica Miron, senatoarea care intoarce privirile tuturor politicienilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 17:10

Daca pana acum la Senat vedeai numai domni si doamne trecuti de 50 de ani, in noua legislatura avem parte si de cateva suprize!

Va facem cunostinta cu Vasilica Miron singura femeie din grupul Partidului Poporului-Dan Diaconescu de la Senat. La numai 36 de ani Vasilica Miron a ajuns sa ocupe scaunul de senator. O sarcina deloc usoara! Mai are de munca doamna senator: nu are nici calculator si nici un scaun de birou.

Dar ce mai conteaza asta cand ai atatia domni in jurul tau, dornici sa te ajute? De cand a calcat prima oara in foaierul Senatului, Vasilica Miron a fost remarcata pentru frumusetea ei asa ca nu-i de mirare ca ieri, cand a implinit 36 de ani colegii de la Senat
au fost foarte atenti. Aproape ca nu trece zi fara sa primeasca un compliment de la ai sai colegi mai in varsta. Dar care o fi secretul doamnei senator de arata atat de bine? Vasilica Miron sustine ca mastile naturale ii dau stralucire.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.