EXCLUSIV! Adriana Bahmuteanu isi reface viata sau se intoarce la Silviu Prigoana? Vezi DECLARATIILE UIMITOARE ale prietenei vedetei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:44

Au induiosat-o vorbele dulci ale lui Silviu Prigoana pe Adriana Bahmuteanu?

La botezul fetitei lui Pepe, deputatul Silviu Prigoana a lasat sa se inteleaga intr-un interviu ca regreta despartirea de fosta sotie si ca, mai mult, ar cam vrea-o inapoi. Marturisirile lui Prigoana au socat pe toata lumea, dar mai ales pe Adriana Bahmuteanu. Nabadaiosul cuplu a divortat in urma cu aproape opt luni, iar cel care a intentat divort a fost chiar Silviu Prigoana. Desi a Adriana Bahmuteanu nu si-a dorit o despartire atat de dragul copiilor, dar si pentru ca inca mai avea sentimente fata de sotul ei, Silviu Prigoana a fost de neinduplecat.


Curios este faptul ca dupa ce vedeta TV si-a refacut viata, Silviu Prigoana isi vrea fosta sotie inapoi. Insa, potrivit prietenei Adrianei Bahmuteanu, aceasta nici nu se gandeste sa se intoarca la Prigoana, nici macar de dragul copiilor. “ Adriana este fericita cu noua relatie si cred ca nu ar mai fi in stare sa se intoarca la ce a fost ”, a declarat prietena Adrianei Bahmuteanu, in exclusivitate pentru “ Drept la tinta ”.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.