INCREDIBIL: Un caz la 70 de milioane! O femeie a nascut de Sfantul Valentin doua perechi de gemeni identici

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:44

O femeie din statul american Texas a profitat de sansa pe care a avut-o - una din 70 de milioane - si a nascut de Sfantul Valentin doua perechi de gemeni identici.

Cei patru bebelusi, cu totii baieti, au fost nascuti la 31 de saptamani, prin cezariana, de Tressa Montalvo, o americanca in varsta de 36 de ani.

Tressa si sotul ei, Manuel Montalvo Jr., nu au apelat la tratamente pentru fertilitate. Ei mai au un fiu, Memphis, in varsta de doi ani.

"Am planuit aceasta sarcina, dar cred ca am reusit un pic prea mult!", a declarat ea.


Atunci cand Tressa era insarcinata in 10 saptamani medicul i-a spus ca va naste gemeni dar, la o vizita ulterioara, doctorul a detectat un al treilea bebelus.

La urmatoarea vizita la medic femeia a aflat ca va naste patru bebelusi- nu cvadrupleti, ci doua seturi de gemeni. Posibilitatea ca o femeie sa nasca, fara sa apeleze la tratamente de fertilitate, doua perechi de gemeni identici este de una la 70 de milioane.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.