IMPACAREA ANULUI! Liviu Varciu si Adelina Pestritu si-au regasit iubirea ratacita. Urmeaza NUNTA? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 11:20

S-au iubit cu foc si s-au despartit cu lacrimi amare!

Dupa numeroase incercari esuate de impacare, Liviu Varciu si Adelina Pestritu pareau ca au ratat orice sansa de a fi din nou impreuna. Cu doua seri in urma, la botezul fetitei lui Pepe, Liviu Varciu si Adelina au facut un pas la care nu se astepta nimeni. Au dansat si au fost plini de gesture de afectiune unul fata de celalalt. Cel care si-a luat inima in dinti sa ii bage mintile in cap lui Liviu, a fost chiar nasul sau de cununie, Silviu Prigoana.

Deputatul a lasat sa se inteleaga ca nu si-a luat gandurile de la fost lui sotie, Adriana Bahmuteanu.

Dupa ce o seara intreaga in care Liviu si Adelina au stat aproape nedezlipiti, la finalul petrecerii cei doi au plecat acasa impreuna si au dezvaluit ca s-au impacat. Dupa doi ani de certuri si de suferinte, cei doi au gasit, in sfarsit, un limbaj comun. Iar daca ar fi sa ne luam dupa Liviu, pare-se ca ar trebui sa ne pregatim si de o nunta si de un botez.
Eu o iubesc si e sotia mea si in fata lui Dumnezeu ”, a declarat Liviu Varciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.