INFRICOSATOR: Vor sa vanda o oglinda despre care spun ca este BANTUITA! Se trezesc URLAND si simt ca sunt injughiati pe la spate FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:45

Cu siguranta eventualii clienti ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a cumpara produsul de mai jos.

Este vorba despre o oglinda, de care niste tineri spera sa scape dintr-un motiv incredibil: spun ca este bantuita. Joseph Birch, in varsta de 20 de ani, si Sotiris Charalambous, in varsta de 34 de ani, au achizitionat obiectul vechi acum 5 luni.

De atunci insa cei doi spun ca au fost loviti doar de ghinioane, problemele financiare si bolile nefiind lipsite. Mai mult, ei spun ca se intampla foarte des ca atunci cand se uita in oglinda sa vada umbre si gauri negre.


Tinerii mai sustin ca, de cand au cumparat-o, nu pot dormi, iar unul ditre ei s-a trezit cu dureri mari si niste zgarieturi inexplicabile pe maini in repetate randuri.

Cei doi s-au hotarat sa scape de oglinda blestemata si au postat un anunt de vanzare pe un magazin online, cerand suma de 120 de euro pentru ea.

"Cred ca cineva a fost ucis in fata acestei oglinzi si de aceea ne bantuie casa.
Am inceput sa ne trezim urland. Simtim dureri ingrozitoare in spate. La inceput am crezut ca este vorba de voodoo sau magie neagra. Nu mai vrem acest obiect in preajma noastra, sper sa scapam de el",a declarat unul dintre tineri.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oglinda-fec9953889981b5e32996e8506c8b2e8.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oglinda-2-41b7d0a91cdc47e83a7533f1849bb8e7.jpg

 

Taguri: