NU isi da cu deodorant la subrat NICIODATA, dar roiesc femeile in jurul LUI. Cine e VEDETA care a facut colectie de modele de lenjerie intima VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:45

Norocosul, in varsta de 38 de ani, are trecute in palmares cele mai frumoase eve de pe acest pamant!

 Norocosul, in varsta de 38 de ani, are trecute in palmares cele mai frumoase eve de pe acest pamant! Va facem un top 5 al celor mai fierbinti femei din lume, care au incercat sa-i suceasca mintile, in ultimii ani…

Una dintre norocoasele care au ajuns sa-i intre in gratii actorului a fost supermodelul …Gisele Bundchen. Cei doi au avut o relatie zbuciumata, presarata cu multe despartiri si impacari.
Iubirea lor nebuna a tinut…5 ani, din 2000 pana in 2005. Motivele despartirii?! Frumoasa brazilianca vroia sa-si intemeieze o familie, dar Leo “Nu si nu:….asa ca Gisele a pus picioru in prag si i-a spus “Adio”, chiar daca a rams cu inima franta pentru ca nu l-a convins sa o duca…la altar.

Cronologic, pe locul 4 in topul iubirilor actorului…gasim tot un model, care arata…dumnezeieste: Bar Rafaeli, blonda superba care a fost declarata, de catre cititorii revistei Maxim, drept cea mai fierbine femeie din lume.
Bar Rafaeli şi Leonardo DiCaprio s-au despărţit în mai 2011, după o relaţie de cinci ani, când toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească. Cele doua vedete au decis să se despartă deoarece mergeau pe drumuri diferite şi amândoi se concentrau mai mult pe cariere..

Apoi, Leonardo DiCaprio a trecut de la supermodele, la…actrite! In 2011, s-a iubit timp de aproximativ 5 luni, cu frumoasa …Blake Lively.
Decizia de separare a venit din partea actorului, care ar fi parasit-o pe vedeta din Gossip Girl pentru ca mama lui nu o placea! Asta chiar e grozavie…dar na..Ce sa-i faci daca omul e atat de influentabil?! Blake ramane o amintire, situata pe locul 3...

Argintul il primeste superba Madalina Ghenea, care a trait alaturi de Leo o poveste…ca’n Titanic. Nu la fel de profunda, dar la fel de…trecatoare! In septembrie 2011, paparazzi i-au surprins pe cei doi, in Australia, pe terasa unui apartament din Vaucluse, acolo unde actorul filma pentru pelicula The Great Gatsby.
Pentru ca ce-i frumos nu prea tine, Mada si Leo s-au despartit dupa doua saptamani, pentru ca…. sa zicem…s-au ciocnit de-un iceberg!