Liviu Varciu: "Adelina mi-a promis ca imi va face un copil"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:45

Liviu si Adelina au fost surprinsi la plecare de la botezul fiicei lui Pepe imbratisati si sarutandu-se.

 Cei doi, unul in bratele celuilalt au marturisit printre lacrimi si sarutari ca sunt facuti unul pentru celuilalt. Ei seamana, sunt facuti unul pentru celuilalt, si la zambet si la fata, a declarat Stefan Stan. Eu o iubesc pe Adelina, a declarat Liviu. Iar eu si mai mult, a spus Adelina. Eu o iubesc in fata lui Dumnezeu, a mamei mele, al tatalui meu, a soacrei mele pe fosta mea si viitoarea mea sotie. Totul
este WOWbiz pentru ca in aceasta seara domnul Silviu Prigoana mi-a zis niste lucruri. Pentru ca amandoi am simtit acelasi lucru. Am dormit in cizme pana la varsta asta. Si daca iubesti pe cineva, cu siguranta nu voi gasi o iubire asa mare ca a mea pentru Adelina. Eu o iubesc, este sotia mea si in fata lui Dumnezeu, si in fata lu'mama. E superba mea sotie si mi-a promis ca imi face un copil.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.