Ion Talent, tatal lui Pepe: "I-am vazut pe Adelina si pe Liviu plangand unul in bratele celuilalt" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 13:45

Ion Talent a vorbit pentru emisiunea WOWbiz despre fastuoasa petrecere pe care fiul lui, Pepe, a dat-o in cinstea crestinarii fetitei lui, Maria.

 Ion Talent a marturisit ca Pepe s-a ocupat de toate pregatirile si ca nu a lasat pe nimeni sa faca nimic." Absolut de toate s-a ocupat singur. Nici n-a apucat sa doarma vreun pic." 

Tatal lui Pepe a marturisit ca petrecerea durat pana a doua zi dimineata la ora 11. A mai stat la un sprit cu prietenii lui. Acesta a mai dezvaluit ca nu cadourile sunt importante, ci dragostea.
Astfel, nu a vrut sa dezvaluie ce a primit nepoata lui, Maria.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/talent1-21674064364d2f907922bd6ac67077de.jpg
Cat despre cuplul Adelina Pestritu- Liviu Varciu, Ion Talent a marturisit ca sunt doi oameni frumosi care merita sa fie impreuna. Eu i-am zis lui Liviu, asa deoparte. Las-o pe femeia pe care o iubesti pentru ca apoi sa iti dai seama ca e facuta pentru tine. Cu Adelina eu nu mi-am permis sa vorbesc.
Absolut toata lumea i-a indrumat pasii spre ea. Ei credeau ca sunt singuri acolo. Sunt facuti unul pentru celalalt. El a tinut un discurs si i-a zis: In seara asta, voi fi cu tine si daca esti la ovulatie..."


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/talent2-bae2d5e91bf707b6bd8ac342f781c657.jpg
Si Stefan Stan a marturisit ca a stat de vorba in particular cu Adelina si i-a spus ca trebuie sa se impace cu Liviu." Adelina pentru mine este ca o sora.
La Liviu tin foarte mult. Suntem fericiti toti. Liviule, suntem chit. Tu m-ai ajutat pe mine si eu pe tine." 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.