Aveti parul lung si nu l-ati vopsit niciodata? Puteti castiga O AVERE daca sunteti dispusa sa renuntati la el VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 14:25

V-ati gandit vreodata ca parul tinut la sertar va poate aduce un ban in plus?

Ei bine, doamna Albina a vazut un astfel de anunt in ziar si n-a stat mult pe ganduri. Si-a pus costitele de altadata in doua pungi si s-a prezentat cu ele la coafor. Se incadreaza perfect in cerinte: e si natural, si lung.

 

Pentru ca a castigat o suma frumusica, culmea, ca sa-si stranga bani pentru o peruca, femeia s-a gandit ca nici surorii ei nu i-ar sta rau cu cativa lei in buzunar.

Din pacate, podoaba capilara a doamnei nu s-a incadrat in standardele impuse: sa aiba minimum 35 de centimetri, nu mai putin.

 

Vestea ca parul bogat, bine crescut si nevopsit se plateste s-a imprastiat rapid printre aradence. Cu gandul la bani, doamnele s-au si pus pe scaun si le-au lasat pe coafeze sa puna mana pe foarfeca.

 

Tanara din imagini tocmai a castigat 400 de lei, bani cu care va palti orele de fizioterapie ale sotului.

O alta femeie va pleca mai bogata de la coafor. Nu si-a mai taiat din podoaba capilara de patru ani, iar asta a crescut valoarea parului pana la o suta de lei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Va intrebati, probabil, cine ar fi interesat sa cumpere parul altora? Ati fi surprinsi sa aflati ca sunt o sumedenie

de doamne ori domnisoare tare nerabdatoare sa le creasca parul peste noapte. Pentru astfel de mofturi si pretul e pe masura: cateva sute de lei.

 

El este Dimitri, si a venit personal sa negocieze cu romancele noastre. De acum inainte, parul lor va putea fi admirat, in coada de cal, sau pur si simplu lasat liber pe spatele ucrainencelor.  Mai ceva ca si cu precizia unui croitor, barbatul masoara parul.

Apoi urmeaza proba cantarului.

 

Din zecile de femei care azi au dat iama in coafor, doar cateva au intrunit toate conditiile. Asadar, daca va prisoseste vreo codita prin cutia cu amintiri, nu ezitati. E bine sa stiti si ca un kilogram de par, lung de 60 de centimetri, va poate aduce, atentie, o mie de lei.