Adelina si Liviu, IMPACAREA ANULUI! Uite cum S-AU SARUTAT toata noaptea la botezul lui Pepe. Se pregatesc de casatorie? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:46

Inevitabilul s-a produs: Liviu si Adelina s-au impacat!

Oricat au incercat sa stea departe unul de altul sentimentele dintre ei sunt prea puternice si, pana la urma, au ajuns sa fie din nou impreuna.

Minunea s-a intamplat ieri noapte la botezul fetitei lui Pepe. Desi au venit separat la petrecere, au plecat in zorii zilei tinandu-se de mana.

La inceputul petrecerii, cand au fost impacati de o posibila impacare, atat Liviu cat si Adelina au exclus aceasta posibilitate.


Liviu nu si-a schimbat parerea nici dupa inceputul petrecerii. Iata insa ca cei doi au dansat impreuna, s-au sarutat cu foc si nu s-au putut dezlipi unul de altul.

Invitatii de la botez spun ca, la un moment dat, Adelina i-a dedicat lui Liviu melodia lor de suflet. Au plecat impreuna de la botez tinandu-se de mana.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.