SCANDAL MONSTRU in clanul Kardashian! Una dintre celebrele FEMEI isi inseala sotul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 12:10

Controversata familie americana Kardashian si mai ales femeile care fac parte din ea sunt constant in vizorul presei care nu ezita sa le critice la fiecare pas.

Detinatoare a unui vast imperiu, aceste femei au starnit in jurul lor numeroase scandaluri pe care majoritatea starurilor si chiar si presedintele Obama le blameaza.

Revista americana "In Touch" a dezvaluit recent ca mama surorilor Kardashian si-a inselat la greu actualul sot, pe Bruce Jenner cu jucatorul de fotbal Todd Waterman. Si asta nu e tot, pentru ca "momager" asa cum e poreclit Kris Jenner l-a inselat si  pe fostul sot Robert Karashian, celebrul avocat cu acelasi jucator de fotobal.
In schimbul tacerii acestuia, Kris i-ar fi oferit o importanta suma de bani si i-a promis si aparitia in reality show-ul lor. Todd a acceptat si a pastrat tacerea castigand astfel intre 15 000 si 20 000 de dolari pe aparitie in show-ul tv. El ar fi marturisit ca acest lucru este adevarat si ca mama celebrelor surori ar fi avut o aventura cu el si in momentul in care actualul sot s-a mutat in casa lui Kris din Beverly Hills.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.