IMAGINI CUTREMURATOARE! Rafalele de meteoriti au ranit sute de oameni in Rusia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:47

A urmat apoi un vuiet asurzitor, culminand cu explozii repetate, care au facut ca pamantul sa se cutremure sub picioarele oamenilor.

 Daca astfel de imagini le vedeam doar in filmele de la Hollywood, ei bine, priviti-le acum! Sunt cat se poate de reale! Rafalele de meteoriti s-au napustit cu o forta incredibila asupra a trei orase. Uitati-va ce crater imens s-a format. Martorii spun ca mai multe masini si cladiri au luat foc. 

Exploziile, ca la bombardament, au creat o panica de nedescris. Oamenii au iesit cum au putut din scoli, birouri, din case. Uitati-va
cum fug haotic pe strazi. Multi dintre ei au iesit in tricouri, desi afara e zapada. Nici ei nu stiau unde alearga, important era sa se salevze. 

Priviti si reactia soferului, dupa ce o minge de foc aproape ca l-a orbit. Rusia AR FI STIUT ca un obiect ceresc supradimensionat AVEA SA-I LOVEASCA TERITORIUL. Eroarea de calcul ESTE, IN ASTFEL DE SITUATII, de 500 de kilometri, o arie imensa pe care bucata de piatra s-ar putea prabusi.


Meteoritul a fost observat de NASA, iar ca sa evite o catastrofa, Rusia AR FI trimis o racheta ca sa-l distruga!
Asa s-a format ploaia de meteoriti. Unul dintre astrofizicieni sustine ca roca a explodat la o altitudine de 20 de kilometri, in aer, deasupra muntilor Urali, iar bucati au ajuns pe pamant. Asa se explica undele de soc ce au venit la doua minute dupa explozie.
Cercetatorii spun ca ar putea exista riscul formarii unei gauri in stratul de ozon.

Ce se intampla de fapt in Rusia? La un moment dat, s-a zvonit ca racheta lansata ar fi fost una nucleara, iar in zonele afectate de ploaia de meteoriti ar fi fost trimisi 20 de mii de militari, ca sa inlature resturile radioactive. Nicio autoritate nu a confirmat, deocamdata, acest lucru. 

Reprezentantul Observatorului Pulkovo a facut un anunt bomba, la cateva ore dupa exploziile devastatoare: sunt sanse ca un alt corp cosmic sa intre in atmosfera.
Coincidenta sau nu, tot azi e asteptat cu sufletul la gura un asteroid gigant.

7 miliarde de oameni vor sta cu ochii atintiti spre cer! In mai putin de 3 ore, diseara, la 21.24, ora Romaniei, asteroidul 2012 DA14, greu de, atentie, 130 de mii de tone si cu un diametru de dimensiunea unui bazin olimpic, va trece periculos de aproape de pamant. Mai exact, la 27 de mii de kilometri distanta de planeta noastra, chiar sub orbita pe care se afla mare parte dintre sateliti.


Este pentru prima data, de cand se fac inregistrari, cand un asteroid trece atat de aproape de planeta noastra, asa ca putem spune ca traim un fenomen UNIC in viata. Dar, oare ce va urma? Ce se va intampla? Corpul ceresc va trece, mai intai, deasupra oceanului Indian, mai exact, zona Sumatra, cunoscuta ca fiind Cercul de Foc al pamantului. La ce sa ne asteptam?
Totusi, daca impresionantul asteroid ar lovi pamantul, impactul ar fi cat o mie de bombe atomice de la Hiroshima, iar craterul format ar fi cat suprafata Londrei.


Nu sunt sanse sa loveasca pamantul si sunt sanse foarte mici ca satelitii nostri sa fie loviti, ne transmit specialistii. Vestile sunt imbucuratoare, mai ales ca o lume intreaga tremura la gandul ca asteroidul ne-ar lovi planeta. Imaginati-va ce catastrofa ar fi! Asteroidul a fost decsoperit de un grup de astronomi spanioli, la un observator din sudul tarii.

30 iunie 1908 este data care va ramane in istoria lumii! Atunci, un asteroid cu dimensiuni asemanatoare celui care va traversa cerul in scurt timp a lovit, culmea, tot o zona a Rusiei- Siberia, marginita tot de zona Urali, azi, lovita de meteoriti. Fenomenul, numit Tunguska, dupa locul in care a lovit, a avut un imapct ravasitor. Iata cum a aratat, dar mai ales, ASCULTATI sunetul recreat de cercetatori. S-a auzit la mii de kiloemtri distanta. E impresionant!

Mii de hectare de paduri au fost distruse, 10 milioane de copaci au fost distrusi.- doar trunchiurile au mai ramas din ei. Ingrijorator, si bizar, in acelasi timp, a fost ca, spun cercetatorii, in zona cu pricina s-ar fi inregistrat mutatii, la unele plante, animale si chiar la unii oameni. Surprinzator e ca specialistii au asemanat ce s-a petrecut in Siberia, cu bomba de la Hiroshima. Efectul devastator a fost aproape identic.

Totusi, fenomenul de azi nu ar trebui sa ne sperie, ne linistesc specialistii.