Il mai tii minte pe Artur din Ceptura! Si-a declarat dragostea pentru Adelina Pestritu la “Te vreau langa mine” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 10:15

Artur din Ceptura, cel mai infocat fan Kanal D isi cauta jumatatea la “Te vreau langa mine”!

Pentru cei care nu si-l amintesc, Artur, un tanar originar din comuna Ceptura, judetul Prahova a devenit celebru dupa ce a socat o tara intreaga printr-un gest extrem. In urma cu doi ani, tanarul si-a daramat casa in care a copilarit alaturi de bunicii sai pentru a face in locul ei discoteca. Din pacate, Artur nu a putut sa ridice in locul casei daramate discoteca la care visase, asa ca a cerut ajutor pe la televiziuni, realizand ca a ramas, practic, pe drumuri.



Artur a aparut la Stirile Kanal D si la mai multe emisiuni Tv ale postului nostru, plangandu-si soarta si cerand sprijin pentru gazduire oamenilor cu suflet. Tanarul este cunoscut in satul lui drept un mare fan Kanal D. Vedeta pe care o adora Artur este nimeni alta decat focoasa Adelina Pestritu care i-a pus inima pe jar tanarului din Ceptura, dupa cum el insusi a marturisit.
In paltoul “ Te vreau langa mine ”, Artur i-a dedicat Adelinei un catren pe care l-a compus special pentru vedeta Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.