Viorica de la Clejani, clipe de groaza la machiaj: "Nu va bateti voi joc de mine sa cad cu cracii in sus!" - video de senzatie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:47

Viorica de la Clejani a trecut prin clipe groaznice joi inainte de a intra la emisiunea pe care o prezinta "Te vreau langa mine".

Intra AICI si urmareste in intregime FARSA!

 

Ionita a vrut sa ii faca o farsa si a incuiat-o la machiaj chiar inainte de a ajunge in platou. Artista a fost nevoita sa sara pe geam pentru ca totul sa fie bine, dar pana acolo ea a injurat si s-a enervat pe toti cei care erau prezenti.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Lasa-ma

dracu' in pace, ma enervati, ma scoateti din minti, nu va bateti voi joc de mine. Cand e de show, e de show, da' nu ma pui pe mine sa sar geamul. Las-o-n pace mea ca nu ma urc pe nicio scara. Cum sa ma sui eu ditamai grasuna sa cad cu cracii in sus? Dumnezeule ce am ajuns, mi se vad chilotii, bine ca am burtiera, aoleo", a spus Viorica cand incerca sa iasa de la machiaj.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.