SFATURI PRACTICE pentru alegerea sutienului potrivit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 08:10

Un sutien care nu ti se potriveste iti poate cauza probleme de sanatate si da un aspect inestetic tinutei. Din pacate, mai mult de 80% dintre femei poarta sutienul intr-o marime nepotrivita: 70% dintre ele poarta un sutien prea mic, iar 10% poarta un sutien prea mare.

Suntem convinsi ca si tu ai in garderoba modele variate de lenjerie de lux, inclusiv sutiene, dar porti sutienul potrivit? Nu esti sigura? Iti spunem noi cum sa afli: verifica lista de mai jos si daca experimentezi unul sau mai multe simptome, inseamna ca trebuie sa inveti cum sa iti alegi sutienul potrivit.

Se ridica: daca banda sutienului tau se ridica la spate si nu sta la mijlocul distantei dintre umar si cot (cand tii mana pe langa corp), inseamna ca trebuie sa ajustezi bretelele sa fie mai lungi, sa inchizi sutienul putin mai strans sau

sa-l schimbi, mai ales ca in multe cazuri o banda a sutienului care se ridica semnaleaza si o cupa prea mica.

Cupele "taie" bustul: acesta este un simptom clasic de sutien gresit ales si cel mai bine iti poti da seama daca acesta este si cazul tau alegand sa porti o bluza mulata si uitandu-te in oglinda pentru a vedea cum arata zona bustului. In cazul in care cupa este prea mica, nu o sa-ti placa ce vezi.

Ce e de facut? Cumpara un sutien cu o marime mai mare.

Cupele fac adancituri: acesta este simptomul unui sutien prea mare, asa ca alege un sutien cu o marime mai mica.

Banda e prea larga sau prea stramta: daca poti sa tragi de banda sutienului la o distanta mai mare de 5cm de corp sau daca banda lasa urme in piele si nu poti strecura 2 degete intre banda si corp, inseamna ca trebuie sa iti masori circumferinta sub bust si sa faci noi alegeri cand vine vorba de marimea sutienului.

Bretelele "te taie" pe umeri: bretelele au rol de sustinere, ele trebuie sa sustina bustul intr-un mod cat mai natural si frumos si in niciun caz nu trebuie sa-ti apese pe umeri si sa-ti lase urme in piele. Regleaza-ti bretelele, renunta la eie sau cumpara unele noi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Armatura preseaza bustul: daca armatura iti preseaza bustul,

inseamna, pe langa un imens disconfort, ca ai nevoie de un sutien cu o cupa mai mare si o circumferinta mai mica.

Si daca tot discutam despre sutiene, iti prezentam mai jos cateva modele de lenjerie Axami care, alese in marimea potrivita, iti vor pune in valoare senzualitatea bustului (mai multe modele sunt disponibile in magazinul LenjerieAxami.ro):

 

 /www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-8c287e4bbd75c121ebccd06c64467dad.jpg/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-342da8ba457243b6b09741d22af39bbc.jpg

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-0e741b3a6b5286cd0d23af898b14084f.jpg

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-b4795946cfafc6a578897ed57f8198b6.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.