Piscina de la tara, senzatia estivala VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 19:00

Doamnelor si domnilor, va prezentam a 8 a minune de la Caracal: strandul de la tara.

 Pai ce sa faci cand n-ai bani nici de mare, nici de un strand adevarat? Alegi un bazin industrial de la marginea localitatii, iti iei cativa prieteni, costumul de baie, un colac si te avanti. 

Reteta unei distractii de povestit nepotilor e extrem de simpla. Amatorii de senzatii tari urca in cupa si se lasa in voia barbatului de la volan.

Nici macar apa de o culoare usor verzuie nu le-a stricat cheful eroilor nostri.
Pai, unde-ati mai vazut, oameni buni, valuri artificiale atat de mari si la doi pasi de casa.

Stim ca nu e inca sezonul estival, dar nu puteam sa nu ne amintim si si de alte inventii romanesti in materie. Ca doar noi, romanii, am descoperit si camera de tractor pe post de colac. Important e sa te tina la suprafata. Ca din punct de vedere estetic oricum multe nu se pot face.


Si tot noi, natiune mica din estul europei dar plina de imaginatie, am descoperit si piscina din fata portii. Asta ca sa aiba batranele ce susoti atunci cand stau pe bancuta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.