FRATII MARARU, arestati pentru atacul care a ingrozit Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 12:25

Iata imaginile tentativei de asasinat care a socat o tara intreaga. Vitalie Proca, asasinul platit de fratii Mararu, actioneaza cu sange rece.

 Detalii uimitoare ies la iveala in cazul atacurilor care au ingrozit Romania. Procurorii spun ca fratii Mararu erau la inceput prieteni la catarama cu Puiu Mironescu. De altfel, faceau si afaceri extrem de profitabile. Mironescu era recuperatorul de bani si bodyguardul personal al celor doi, spun anchetatorii. Om de baza, asadar, dat fiind ca fratii faceau camatarie. Pentru serviciile sale, Mironescu ar fi primit sume importante de bani, asa ca s+a apucat si el de astfel de afaceri.



De aici, a inceput si conflictul. In 2005, fratii s-au certat cu Mironescu pe cand erau in vacanta la piramide. Marul discordiei: 40.000 de euro. Asa a inceput razboiul de guerilla care a culminat cu atacul din Vitan. Prima victima+ Gheorghita Mararu, impuscat intr-o cafenea de un asasin platit se pare de Mironescu. Ca raspuns, fratii Mararu l-au angajat pe Vitalie Proca, spun anchetatorii, ca sa-l ucida pe Mironescu.
Vitalie Proca a intrat in Romania prin Vama Sculeni, pe data de 14 noiembrie 2012. S-a dus apoi la locuinta fratilor Mararu din Roznov pentru a lua o masina.


Asasinul a ajuns apoi in Capitala. Si-a inchiriat un apartament si timp de 10 zile si a urmarit victima. Numai ca a ales o tinta gresita. A fost indus in eroare de faptul ca Mironescu locuia in aceeasi zona cu un tanar, care, culmea, conducea acelasi timp de masina si avea, de asemenea, o iubita blonda.
Ca urmare, l-a impuscat cu zeci de gloante chiar in fata blocului in care locuia.

Dupa ce a semanat groaza in cartierul Vitan, Vitalie Proca a fugit, a doua zi din Romania, cu un microbuz pe ruta Bucuresti-Iasi. Nu inainte de a lasa masina, drept plata celui care i-a inchiriat apartamentul. Ii datora cateva zile de chirie.

Puiu Mironescu, tinta reala a lui Vitalie Proca, nu a scapat nici el de lege.
E acuzat ca ar fi comandat atacul cu bomba de la Piatra Neamt asupra fratilor Mararu. A fost adus si el in fata instantei, la Bacau, dupa ce ieri a fost ridicat de mascati din blocul din Capitala in care locuia cu chirie.