PROGNOZA METEO: Revin ploile si ninsorile! Vezi cum va fi vremea joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:48

Joi, vremea va fi in general inchisa. In sud si sud-vest vor fi precipitatii pe arii extinse, predominant sub forma de ploaie, in zona de munte mai ales ninsori, iar in restul teritoriului doar pe arii restranse vor fi ploi slabe sau fulguieli.

Vantul va avea intensificari, mai ales in cursul zilei, la munte, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, iar in primele ore si in sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade. In zonele joase se va semnala ceata.

In Bucuresti, cerul va fi noros si temporar va ploua slab, cu precadere in orele diminetii si ale amiezii.
Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de 1...2 grade.

Vineri, vremea se va mentine in general inchisa. Local si temporar se va produce ceata si vor fi precipitatii slabe, fulguieli sau burnita, mai ales in sudul si in estul tarii.

Pe arii restranse la munte va ninge slab. Vantul va fi slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, iar in cursul zilei si in regiunile sud-estice.


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jur de -8 grade.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.