Politistul care a comis MASACRUL din complexul Perla a fost condamnat la INCHISOARE PE VIATA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:49

Gheorghe Vladan a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti la inchisoare pe viata pentru masacrul de la coaforul din complexul Perla, din 5 martie 2012.

Atunci acesta si-a ucis sotia, o colega a acesteia si a ranit alte sase persoane. De asemenea, instanta a stabilit plata unor despagubiri civile catre victimele evenimentelor. Decizia Tribunalului nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Avocata lui Vladan, Eugenia Radoi, a spus ca va ataca decizia Tribunalului Bucuresti, sustinand ca pedeapsa inchisorii pe viata este prea mare, ea asteptandu-se la 20 de ani de detentie, intrucat nu s-a dovedit premeditarea faptei.


Pe de alta parte, avocata a spus ca daca ar fi sa dea timpul inapoi, Vladan nu ar mai comite "acele atrocitati".

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecata, inchisoare pe viata pentru Gheorghe Vladan, motivul principal fiind ca acesta si-ar fi premeditat fapta si avea discernamant la momentul comiterii faptei.

La 5 martie 2012, agentul de politie Gheorghe Vladan, sofer la Policlinica "N.
Kretzulescu", a deschis focul in incinta coaforului de la complexul Perla din Capitala, cu intentia de a o ucide pe sotia lui, care voia sa divorteze de el.

Aceasta si casiera coaforului au fost ucise, iar sase persoane, angajati si clienti ai salonului, au fost ranite.

Sursa: Mediafax