SOCANT: REGRETA ENORM ca si-a luat lentile de contact! Si-a pierdut un ochi dupa ce o infectie i-a mancat globul ocular FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:51

O pensionara din Marea Britanie a ramas fara ochiul stang dupa ce o infectie cauzata de lentilele de contact i-a mancat practic globul ocular.

June Scott a cumparat setul de lentile inainte de a efectua o calatorie in Spania. In loc sa isi petreaca concediul de odihna in liniste, femeia s-a ales cu o infectie care la inceput nu parea serioaa.

"Am fost la doctori si mi-au spus ca nu au mai vazut asa ceva. Simteam efectiv cum ceva imi mananca ochiul. Nu puteam deloc sa ma uit la lumina. Mi-au dat picaturi", a declarat ea.


Ulterior, medicii au vazut ca infectia nu cedeaza si, timp de o luna, au incercat sa ii salveze vederea. June Scott a facut 3 operatii si sesiuni indelungate de drenare a infectiei.

Totusi, in ciuda eforturilor disperate ale medicilor, ochiul femeii a trebuit sa fie inlaturat printr-o interventie chirurgicala care a durat 3 ore si jumatate.

"A fost extrem de dureros iar viata mea nu va mai fi deloc la fel.
Acum nu mai pot sa conduc. Doctorii au fost minunati, au facut tot ce le-a stat in putere, din pacate nu a fost sa fie. Daca stiam nu imi mai cumparam acele lentile", a adaugat femeia.