DEZASTRUL care nu se vede! Mergi la solar? Iata cum arata cu adevarat pielea ta! Poti face CANCER in orice moment FOTO SOCANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:51

O organizatie din Marea Britanie a inceput o campanie prin care vrea sa atraga atentia asupra pericolelor la care se expun cei ce merg la solar.

Mai multe scannere cu ultraviolete vor fi instalate in diverse centre comerciale pentru a le arata oamenilor efectele dezastruoase care nu se vad, provocate de mersul la solar.

 

Kelly Hughes, o femeie in varsta de 30 de ani, a testat un astfel de scanner, iar rezultatele, pe care le puteti vedea in imaginea alaturata, au socat-o.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/front-dd48f558808ae7eb76b72ae4fb7c6c01.jpg
Punctele negre pe care le vedeti sunt mici tumori, care pot deveni in orice moment canceroase.

Studiile au demonstrat ca cei care folosesc solarul o singura data pe luna au sanse cu 50% mai mari sa dezvolte cancer de piele. Riscurile sunt cu mult mai ridicate in cazul celor care merg si mai des sa se bronzeze artificial.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Numarul de cazuri de cancer de piele a inregistrat cresteri ingrijoratoare in

ultimele 3 decenii, triplandu-se in randul oamenilor cu varste intre 15 si 34 de ani.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.