Analia Selis, REVENIRE SPECTACULOASA pe scena dupa trei ani de absenta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 15:10

Cantareata Analia Selis a revenit pe scena dupa trei ani de absenta.

Va intrebati, poate, ce a facut artista in tot acest timp. Ei bine aflati ca a devenit mamica de doua ori. Analia Selis are doi copii, o fetita, Noa si un baietel de cateva luni, Tiago. Cantareata a dezvaluit in cadrul emisiunii “ Draga mea prietena ” ca ii datoreaza mamei sale aceasta revenire in muzica. I-ar fi fost foarte greu sa sustina concerte cu doi copii mici acasa, asa ca mama Analiei s-a stabilit in Romania alaturi de fiica sa pentru a o ajuta cu treburile gospodariei, dar si la cresterea copiilor.


Analia Selis pregateste o surpriza iubitorilor de muzica latino. Lucreaza la un nou single care spera sa fie un hit pe posturile de radio, iar in iunie anul curent va canta in deschiderea concertului sustinut de formatia “Buena Vista Social Club”. “ Am emotii! Lucrurile s-au schimbat foarte mult. Piata muzicala avea in trecut mai multe oportunitati pentru muzica latino ”, a declarat Analia Selis.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.