IMAGINI UNICE: Fermierii nu mai cresc vaci si mioare! Cerbii si caprioarele sunt acum la mare cautare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 08:25

La poalele Muntilor Harghita se intinde poate cel mai mare parc de cerbi si caprioare din Romania.

Omul de afaceri Albert Andras a adus aici, prin 2007, primele 30 de exemplare, din Austria si Ungaria. Acum e o experienta pe cinste sa strabati cele peste 300 de hectare ale fermei si sa te intalnesti cu sute de prieteni necuvantatori.

 

Albert iubeste deopotriva natura si animalele gratioase. Iti poate vorbi ore in sir despre tot ce misca in parc. Animalelor de aici li s-a creat o atmosfera cat mai aproape de mediul lor obisnuit.

Doar turistii le mai tulbura linistea. Dar au invatat, in timp, sa se bucure si de asta.

 

Trecem muntii si ajungem la in Fagaras, la Poiana Neamtului. La o scara mai mica, un alt om cu suflet mare a reusit sa puna pe picioare o alta crescatorie de ciute si cerbi carpatini.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Intr-un

decor de poveste, pe o suprafata ceva mai mica decat in Secuime, Ilie Stoica a plecat la drum cu numai un cerb si cinci caprioare.

 

Greutati sunt multe. Sa cresti asa minunatie de animale nu e la indemana oricui. Omul nostru stie insa totul despre ele. E mult de munca. Si banii cheltuiti pe mancarea lor, pe timp de iarna, nu sunt deloc putini.

 

Bine ingrijite, animalele se inmultesc si reusesc sa mai amortizeze din investitia proprietarului abia atunci cand sunt vandute.

Nu oricui, insa.