Asa ceva nu ai mai vazut! Se chinuie sa intoarca pe o strada cu 2 benzi, desi are o masina minuscula. Crezi ca la volan e o femeie? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:52

Intoarcerea din 3 miscari poate fi o adevarata provocare pentru unii soferi.

Nu doar pentru aceia de la volan, ci si pentru ceilalti participanti la trafic. Uitati-va la acest conducator auto! Desi are o masina de mici dimensiuni si 2 benzi de mers, nu reuseste chip sa se incadreze pe sosea!

In cateva secunde pe ambele sensuri se formeaza o coada. Cu atat mai stresat pare soferul neindemanatic. Probabil ca priveste cum se strang masini si dintr-o parte si din alta, in timp ce el nu se incumeta sa miste nici cativa centimetri.


Intre timp masinile tot vin. Apar si cativa motociclisti. Oamenii ies pe la balcoane, se strang si trecatorii. Toata lumea se minuneaza, iar soferul nostru e tot mai stresat.

Unii incearca sa il dirijeze, dar totul pare in zadar. Si asta nu e tot! La un moment dat apare si un alai religios care, ce sa vezi, are directia de mers pe soseaua deja blocata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.