Ioana, femeia de un sfert de tona cu o tumoare de 50 de kilograme, a aflat daca va fi operata. Vezi la ce riscuri se supune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:53

In cadrul editiei de ieri a emisiunii "Drept la tinta" va prezentam cazul cutremurator al Ioanei, o femeie in varsta de 42 de ani care de 5 ani traieste cu o tumora de 50 de kilograme pe piciorul drept.

Ceea ce credea ca este imposibil, s-a intamplat. Un echipaj SMURD a ajutat-o sa ajunga la un spital din Bucuresti pentru analize amanuntite. Dupa un drum de 2 ore Ioana a ajuns la clinica Delta Hospital.

Si aici coborarea din ambulanta a fost una extrem de dificila. 2 echipaje SMURD s-au chinuit 20 de minute sa o duca spre tomograf.

Aici insa a inceput alt chin pentru Ioana, care cantareste un sfert de tona.


"Este o formatiune de parti moi destul de intinsa care cuprinde toata regiunea coapsei si pe topograma pare a fi si dincolo de genunchi. Vom vedea la urmatoarea examinare despre ce este vorba exact. Pana in acest moment nu am mai intalnit asemenea cazuri", a declarat un medic al clinicii.

Orice miscare inseamna o noua suferinta. Dupa tomograf scenariul se repeta. Din nou echipate, targa si salvarea, care o duce in alte doua ore acasa.


Scoaterea Ioanei din casa dupa 5 ani si drumul pana la Bucuresti este un adevarat eveniment, mai ales pentru vecinii femeii, care au asistat neputinciosi la suferinta ei.