Ruby, fata rea a muzicii romanesti, a facut o AROGANTA MAXIMA! Gigi Becali s-a infuriat la culme cand a aflat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 23:25

Ruby i-a stins lumina lui Gigi Becali! Fara sa ii ceara acordul, bruneta s-a folosit de imaginea patronului de la Steaua pentru cel mai recent single al ei, "Baiat de bani gata".

Ce credeti, i se potrivesc versurile lui nea' Gigi? Se pare ca acesta nu a fost prea incantat de asocierea cu sexoasa artista.

"Eu nu mi-as da acordul sa apar pe coperta unui album decat daca este de muzica populara, simfonica sau religioasa, nu orice muzica. Pe fata asta nu o cunosc si nici nu ma supar ca s-a folosit de poza mea. Acum ce sa fac, sa ma bat cu toate nebunele? Poate ma iubeste asa tare daca a facut asta.
Si daca tot are o parere atat de buna despre mine, poate usor usor o iau pe langa mine si, daca asculta de sfaturile mele, poate o ia pe drumul cel bun", a declarat patronul echipei Steaua.

Credeti cumva ca vorbele lui au atins-o cumva pe fata rea a muzicii romanesti? Bine-nteles ca nu!

"Domnul Becali are cu siguranta calitati de manager si as accepta cu drag sfaturi de la dansul daca acestea se pot aplica si in domeniul meu.
Daca vreodata am ajunge sa discutam, cine stie, poate si-ar schimba parerea si ar ajunge sa se tatueze si dansul! Eu chiar pot sa ii recomand un tattoo-artist desavarsit care l-ar putea ajuta in caz ca se hotaraste", a spus Ruby.