DEZVALUIRI SOCANTE! Kate Middleton ar suferi de o boala extrem de grava care ii pune viata si sarcina in pericol

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 18:45

Jurnalistii revistei americane Globe au aflat de la o sursa apropiata Casei Regale Britanice ca ducesa de Cambridge sufera de o tumoare craniana care ii pune sarcina in pericol dar mai ales viata.

 Jurnalistii sustin ca ducesa nu a fost internata trei zile in spital pentru ca acuza greturi excesive dimineata din cauza sarcinii ci pentru ca i s-a realizat o interventie minim invaziva la nivelul creierului.

Kate Middleton ar urma sa dea nastere viitorului mostenitor al Casei Regale Britanice, in iulie. Surse apropiate membrilor familiei Casei Regale spun ca atunci cand Kate a fost internata la spitalul King Edward VII i s-au prelevat probe din tumoare pentru biopsie.


Reprezentantii familiei nu au facut niciun comentariu si multi sunt ingrijorati pentru starea ducesei pentru ca aceasta nu si-a mai facut aparitia publica de ceva vreme.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.