PROGNOZA METEO: Scapam de iarna? Vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Vezi ce temperaturi vor fi miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:55

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an.

Cerul va fi temporar noros. Local vor cadea precipitatii slabe, mai ales in cursul noptii, predominant sub forma de ploaie in sudul Crisanei, Banat si in Oltenia si mixte in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In celelalte regiuni, doar izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.
In sudul si sud-estul teritoriului, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Miercuri, la Bucuresti, vremea se va mentine calda. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 0- 2 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. 

Joi vremea va continua sa fie mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an.


Cerul se va innora treptat in toate regiunile. In cursul zilei vor fi ploi, lapovite si ninsori in zonele montane si va ploua in general slab, local in vest, sud-vest si centru si izolat in restul tarii.

Noaptea, precipitatiile se vor semnala pe arii extinse in sudul, estul si centrul tarii si vor fi mai ales ninsori la munte si in Transilvania, ploi, lapovite si ninsori in Oltenia, nordul Munteniei si al Moldovei si numai ploi in sud-estul tarii.


Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in a doua parte a intervalului si in sudul si sud-estul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime intre -3 si 8 grade. In primele ore ale zilei vor fi conditii de ceata in zonele joase din sudul si sud-estul teritoriului.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.