TRATAMENT REVOLUTIONAR. Catalin Botezatu SI-A INJECTAT SANGE IN FATA in direct la “Draga mea prietena” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 18:40

Designerul Catalin Botezatu si-a injectat propriul sange in fata in cadrul unui tratament revolutionar anti – imbatranire.

Catalin Botezatu si-a facut procedura, cunoscuta si sub numele de Dracula, in direct la “ Draga mea prietena ”. Tratamentul costa cateva sute de euro sedinta, iar designerul este la a doua. Medicul extrage o cantitate de sange din organismul pacientului, dupa care, cu ajutorul unui aparat special, se extrag din sange toxinele si se adauga un supliment de substante antioxidante si aminoacizi care ajuta la regenerarea pielii. Specialistii sustin ca aceasta tehnica poate fi aplicata si in cazul in care un pacient sufera rani grave, nu este exclusiv folosita in scopuri estetice.
Sangele curatat si imbunatatit cu substante nutritive este reinjectat in pielea de pe fata sau in zona, gatului, in functie de cerintele pacientului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.