ULUITOR: A ramas fara degetele de la mana dreapta intr-un accident TERIBIL, insa le-a inlocuit cu cele de la picioare! Iata cum a fost posibil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2017, 02:57

Jonas Barber, in varsta de 31 de ani, s-a ranit grav in 2011 in timpul unei curse de motociclism, accident in urma caruia si-a pierdut 3 degete de la mana dreapta.

Fiind foarte pasionat de acest sport, barbatul era in stare sa faca orice pentru a reveni pe pista.

Cu ajutorul unei echipe de medici care l-a sustinut, Jonas a reusit in cele din urma sa isi indeplineasca visul intr-un mod uluitor: si-a inlaturat cate un deget de la fiecare picior si si le-a implantat in mana dreapta, inlocuindu-le astfel pe cele care lipseau.

Acum el este extrem de fericit si isi poate conduce fara probleme motocicleta.

"Nu arata chiar bine, insa nu tin cont de acest lucru. Important este ca mi-am recapatat o mare parte din functionalitatea mainii. Acum imi pot conduce din nou motocicleta, imi pot tine laptopul in mana si pot sa mananc normal".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Dupa accidentul neplacut barbatul i-a spus fetitei sale, care a fost devastata,

ca degetele ii vor creste la loc.

"Este amuzant, pentru ca ea chiar crede acest lucru acum. E foarte fericita si ma bucur cand o vad asa", a mai spus el. Medicii i-au luat cate un deget de la fiecare picior si i l-au implantat in mana dreapta.