CORECTURA CU ROSU E ISTORIE! Culoarea ii streseaza pe elevi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:57

Scolile stau sa cada peste elevi, micutii se inghesuie in microbuze ca sa invete carte, iar problema Ministerului Educatiei e ca trebuie sa schimbe culoarea rosie pe care o folosesc profesorii la corectat cu verde. De ce?

De cand ne stim, tezele, extemporalele ne-au fost corectate cu rosu! Acum, culoarea menita sa scoata in evidenta greselile tinde sa devina istorie. Curiosi sa vedem daca intr-adevar elevii sunt mai stresati, intram intr-o sala de clasa, unde copiii primesc o lucrare pe neasteptata.

Timp de 10 minute elevii s-au chinuit sa completeze cat mai bine testul, insa nu toti au reusit. Fie ca n-au invatat, fie stresul ca lucrarea le va fi inrosita de profesor i-a facut pe unii copii sa mai faca si greseli.
Dar rosu nu-i frusteaza pe toti elevii! Asadar, rosu nu dauneaza elevilor, doar ii face sa constientizeze faptul ca au gresit.

Asa se ajunge ca ei sa o perceapa drept o culoare care streseaza. Cert este ca indiferent cat de des cei din minister vor schimba rosul cu verdele, cu movul sau cu rozul, copiii tot vor ajunge sa se simta stresati. Ca sa nu mai capete fobii, recomandat ar fi ca mai bine sa puna mana pe carte.


 

Taguri: