PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:57

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data.

Cerul va fi variabil in sudul si estul tarii si mai mult noros in rest. In vestul, nordul si partial centrul tarii, temporar vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie.

In zona de munte vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Campia de Vest si in regiunile estice, cu precadere pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, mai ridicate in sudul Banatului, iar minimele intre -3 si 7 grade, mai coborate in estul Transilvaniei.
In zonele joase din regiunile extracarpatice, dimineata  si noaptea se va produce ceata, asociata izolat cu burnita.

Sambata, la Bucuresti, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu ceata dimineata si noaptea.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7... 8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.


Duminica, in tara, vor fi innorari temporare si pe arii extinse vor cadea precipitatii, sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, mixte in vestul si centrul tarii si predominant sub forma de ploaie in sud si sud-est.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vestul teritoriului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.