Beyonce, DEZVALUIRI despre DRAMA SOCANTA care i-a marcat VIATA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Beyonce a vorbit pentru prima oara deschis in legatura cu o tragedie prin care a trecut cu cativa ani inainte sa ii dea nastere micutei Blue Ivy, in ianuarie 2012.

 Artista in varsta de 31 de ani, casatorita cu rapperul Jay-Z, isi povesteste trairile provocate de tragedia unui avort spontan suferit in urma cu cativa ani, in cadrul unui documentar produs de HBO, "Life Is But a Dream", care urmeaza sa fie difuzat de canalul de televiziune, scrie Daily Mail.

"Acum aproximativ doi ani, am ramas insarcinata pentru prima oara", poate fi vazuta Beyonce povestind intr-un trailer al productiei.
"Si i-am auzit inima batand, cea mai frumoasa muzica pe care am ascultat-o in viata mea."
"I-am ales si nume. Mi-am imaginat cum va arata copilul meu", continua cantareata, adaugand ca se simtea foarte pregatita sa devina mama.

Dar cand sarcina incepea sa se dezvolte, Beyonce a pierdut copilul.
"Am zburat inapoi la New York pentru control- si nici urma de batai de inima", isi aminteste ea.
"Fix in saptamana dinainte sa merg la doctor, totul era in regula, dar apoi inima a incetat sa ii mai bata."

Starul RnB, care s-a casatorit cu Jay-Z in 2008, s-a indreptat spre muzica pentru a suporta durerea suferita.
"Am intrat in studio si am scris cel mai trist cantec pe care l-am scris in viata mea. A fost chiar primul cantec pe care l-am scris pentru album.
A fost cea mai buna forma de terapie pentru mine, pentru ca acesta a fost cel mai trist lucru prin care am trecut vreodata."

Prin muzica s-a exprimat si sotul ei, Jay-Z, care a mentionat pentru prima data drama sotiei in "Glory", o melodie inregistrata la cateva zile dupa nasterea fetitei lor, Blue, in ianuarie anul trecut.

Beyonce a fost atat de extaziata cand a descoperit ca astepta din nou un copil in 2011, incat nu a vrut sa tina vestea numai pentru ea, lucru despre care vorbeste in acelasi documentar: "Sa fiu insarcinata a fost foarte
mult ca si cand as fi fost indragostita. Esti atat de deschisa. Atat de fericita. Nu exista cuvinte care sa exprime cum e sa ai un copil care creste in interiorul tau, deci normal ca vrei sa strigi in gura mare si sa le spui tuturor."
Artista a recunoscut ca nasterea a "speriat-o de moarte", adaugand insa ca este "cel mai puternic lucru pe care il poti face in viata".


"Toata lumea cunoaste muzica lui Beyonce, insa foarte putini o cunosc ca persoana", a declarat intr-un comunicat Michael Lombardo, directorul departamentului de programe din grupul HBO. "Alaturi de imagini spectaculoase care o prezinta pe Beyonce pe scena, acest documentar unic si special patrunde dincolo de stralucirea ei si dezvaluie o femeie energica, vulnerabila si de neuitat", a mai spus acesta.( sursa Mediafax)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.