Cat de normali ti se par Tili si Escu? "Crezi ca esti normal", show-ul cu cele mai nebune intrebari incepe sambata, de la ora 21:00, la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Crezi ca esti normal? Atunci fa-ti curaj si raspunde cu sinceritate la intrebarile pe care ti le vor adresa Tili si Escu intr-un nou show la Kanal D.

Prezenti in platoul emisiunii WOWbiz, prezentatorii au explicat mecanismul concursului.

 

"Ne punem o intrebare. Facem un sondaj pe strada si, in functie de raspunsurile romanilor, stabilim daca este normal sau nu. Concurentul mizeaza pe normal sau anormal. Daca a raspuns corect ne ia banii. Premiul este de 25.000 de lei pe emisiune".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Vom

afla multe chestii interesante in emisiunea asta. Eu am aflat de multe obiceuri pe care nu credeam ca le au romanii. E foarte important sa lasati prejudecatile deoparte si sa aflati si ce fac ceilalti romani", a adaugat Escu.

 

Cel mai asteptat show de divertisment al momentului," Crezi ca esti normal?", cu Escu si Tili Niculae, incepe sambata de la ora 21.00,

la Kanal D.