SOCANT! Copilul romancei ucise de sotul elvetian, DAT SPRE ADOPTIE de autoritati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Cazul din Elvetia al femeii disparute dupa modelul Elodia Ghinescu se complica!

Disperate, revoltate, lasate fara nicio explicatie! Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine ceea ce simt acum rudele Claudiei, romanca ucisa de sotul elvetian si ingropata intr-o padure. Un copil, un bebelus care are acum numai cateva luni de viata a ramas singur pe lume! Mama lui este moarta, iar tatal la inchisoare, unde isi asteapta judecata pentru crima pe care a recunoscut-o deja. Bebelusul a fost preluat imediat de serviciul pentru protectia minorilor.


Nimeni nu poate oferi informatii despre copilul Claudiei nici presei, nici rudelor tinerei ucise de propriul sot. Desi s-au facut sesizari la toate organele competente din Elevtia, de la Protectia Copilului pana la Ministerul de Interne, matusa copilului nu a primit niciun raspuns. Socul imens l-a avut, insa, in urma cu cateva zile. Copilul a fost plasat intr-o familie, prieteni buni de-ai sotului Claudiei.

Familia din partea mamei, doua matusi si pe bunicii materni vor sa il ia acasa pentru a-l creste, numai ca autoritatiile elvetiene nu par foarte dornice sa rezolve cazul.
Este nu doar de neacceptat, dar si ilegal faptul ca Serviciul pentru Protectia Minorilor din Vaud refuza accesul familiei mamei la copil. Potrivit Convetiei Internationale a Drepturilor Copilului, familia naturala este prima indreptatita in astfel de cazuri sa aiba in grija minorul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.