L-AU AJUNS PACATELE TINERETII. Nicolae Guta, LUAT IN VIZOR de staborul romilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

O voce inconfundabila, mii de spectacole, milioane de fani.

Cu toate acestea, in ultimiii ani cel putin, Nicolae Guta a tinut prima pagina a ziarelor cu alte subiecte, mult mai interesante si mai incitante pentru public: iubiri, tradari, amantlacuri. Fostele iubite ale manelistului au iesit la inaintare. Unele s-a plans, altele s-au paruit in direct.

Narcisa, Ana Maria, Sorina, Daniela, alte si alte femei din viata lui Guta au povestit, cu lux de amanunte, care de care mai picante, despre povestile de dragoste pe care le-au avut alaturi de Don Juanul Nicolae Guta.
Probabil si pe Nicolae Guta l-a amuzat, pana la un punct, sa vada cum femei care mai de care mai frumoase si mai sexy se razboiesc pentru el. Se pare, insa ca pe Nicolae Guta il ajung pacatele tineretii. Repetatele scandaluri in care a fost tarat in ultimii ani, l-au facut pe Dorin Cioaba sa se autosesizeze. Autoproclamatul print al rromilor, este foc si para pe regele manelelor.

Cioaba a hotarat intrunirea Staborului si analizarea intregului scandal.
Daca in urma judecatii Nicolae Guta nu isi schimba conduita risca sa fie exclus din comunitate si, implicit, sa nu mai fie chemat sa cante la nunti, botezuri, taieri de mot. O grea lovitura pentru manelist? Fara ele, Guta ar putea pierde tot ce a agonisit pana acum.

Ce reactie a avut, insa, Nicolae Guta? “ Eu, de cand ma stiu, si de cand m-am nascut, la mine, in Petrosani, nu depind nici de un rege, nici de un bulibasa, nici de un sef de trib, nici de absolut nimic.
Eu am crescut exact dupa legea romaneasca.Singurii oameni pe care noi i-am respectat, adica ca lideri ai familiei au fost tatal meu, mama mea, au fost neamurile mele
”, a fost replica lui Nicolae Guta. Manelistul mai crede ca cineva incearca sa-si faca reclama pe spatele lui.