PROGNOZA METEO: Se incalzeste! Cum va fi vremea JOI si VINERI!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 19:35

Joi, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul se va innora temporar si pe arii extinse in nordul, centrul, estul tarii si local in rest vor fi precipitatii.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 12 grade, iar minimele se vor situa intre -6 si -2 grade Celsius, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Precipitatii vor fi sub forma de lapovita si ninsoare la munte, mixte in Maramures si Transilvania, in timp ce in celelalte zone va predomina ploaia. Vor fi zone unde vantul va viscoli sau va spulbera zapada si va avea intensificari temporare in restul teritoriului, cu precadere in vest, sud si centru, aici rafalele vor depasi local 45- 50 km/h.

 

La BUCURESTI

Vremea va fi calda si cerul variabil, cu innorari temporare si conditii ca trecator sa ploua slab.

Temperatura maxima va fi intre 7 si 9 grade, iar minina de -2; -1 grad.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

VINERI

Cerul va fi mai mult noros in nordul si i centrul tarii, unde precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ploaie, precum si in zona

de munte, unde vor predomina ninsorile. In restul zonelor cerul va fi variabil, cu innorari temporare s ploi locale, ziua in sud si este, iar noaptea in special in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi intre 2 si 12 grade, iar minimele intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.