Fatet Jaj, o DELICATESA din bucataria arabeasca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 12:20

Doamnelor, daca nu mai stiti ce sa gatiti si v-ati saturat de traditionala mancare romaneasca, va dam o idee: Fatet Jaj!

Nu va speriati, denumirea e greoaie, reteta e cat se poate de simpla! Cel putin asta ne spune cu mana pe inima, Daniela Marinca, specialista in mancarea arabeasca. In mai putin de o ora puteti pregati un preparat care va ajuta sa va cresteti imunitatea in sezonul rece. Aveti nevoie de carne de pui, orez, fidea, iaurt, patrunjel, usturoi, lipie, arahide si condimente.

Carnea se pui se rupe bucati si apoi se pune la rumenit in tigaie in uleiul incins cu putina sare.
Lipia se rupe bucati, se umezeste cu putina supa de pui, iar apoi se condimenteaza. Deasupra se aseaza, orezul si sosul de iaurt cu usturoi. Atentie mare, ca sa nu se resimta mirosul de usturoi, peste intregul amestec se adauga patrunjel proaspat si tocat marunt. Nu degeaba, simplitatea si savoarea bucatariei arabesti este apreciata in intreaga lume!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.